Oostenrijk is meer dan vakantie alleen

De wintervakantie voor genieters kent in Oostenrijk veel facetten, want Oostenrijk is meer dan sneeuw en bergen, een lange romantische fakkelwandeling, luieren in de winterzon, lekker eten, goede wijnen, rodelen, langlaufen…. ook dat is Oostenrijk.

De Wintersport in Oostenrijk is beslist betaalbaar: het merendeel van de Oostenrijkse skigebieden biedt extra gratis service of speciale aanbiedingen. Zelfverzorging en aanbiedingen all-in scoren hoog.

Voor gezinnen die iets anders willen dan heel de dag op de skipiste door te brengen zijn er ook de vele romantische kerstmarkten die in Oostenrijk een bijzondere sfeer geven. Op de site van de
Oostenrijkse Dienst voor Toerisme is een overzicht te vinden van de meest bijzondere overnachtingsadressen, maar laten ook zien waar de beste wellness te vinden zijn en waar je het beste kunt genieten van culinaire hoogstandjes.

Bijzondere overnachtingen zoals in een iglokamp, in een huttendorp direct in het skigebied, in een luxueuze hut of in een hotel met indrukwekkende architectuur, alles is mogelijk en het zijn allemaal winternachten die een bijzondere ervaring beloven.

Een gouden raad: Bezoek de officiële website van de
Oostenrijkse Dienst voor Toerisme voor meer informatie over dit prachtig land.

www.austria.info

LAAT EEN REACTIE ACHTER