Belle Perez werkt mee aan speelfilm

Muzikaal heeft Belle de afgelopen maanden niet stilgezeten. Eind deze maand komt haar langverwachte zomersingle 'Que viva la vida (chiquitan). Wij hebben die nieuwe single van Belle Perez al eens gehoord en we moeten zeggen (en schrijven) dat het opnieuw een voltreffer is geworden. 'Que viva la vida' gaat over de mooie dingen in het leven. Het nummer blijft van de eerste noot hangen en het geeft je een happy gevoel. Eind mei trekt Belle bovendien naar het Spaanse Barcelona voor de opnamen van de videoclip van 'Que viva la vida'.

Het moet intussen al geleden zijn van de zomer 2005 en het nummer 'Enamorada' wanneer Belle Perez nog eens onze landsgrenzen nog eens onze landsgrenzen heeft overgestoken voor de opnamen van een videoclip. De regisseur van 'Que viva la vida' is de Nederlander Robert KC Brouwers die in het verleden al een videoclip gemaakt heeft voor ondermeer Michael Jackson.

De intentie is dan ook om het nummer INTERNATIONAAL alle kansen te geven zodat het niet onopgemerkt voorbij gaat aan de oren en ogen van de buitenlandse A&R managers. Er komen nog extra effecten en beelden te pas bij het draaien en maken van 'Que viva la vida (chiquitan)' want Belle Perez werkt mee aan de speelfilm 'Madagascar'.

Voor alle duidelijkheid, 'Madagascar' is de aanstormende filmhit van de zomer 2005. Het gaat opnieuw om een ijzersterke animatiefilm en de cast bestaat uit o.a. Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer en Jade Pinkett Smith die de stemmen voor hun rekening nemen. Op 27 mei 2005 is de wereldpremière van 'Madagascar' voorzien en je mag er zeker van zijn dat de prent een absolute HIT zal worden in de bioscopen.

Voor de productie van 'Madagascar' tekent opnieuw DremWorks studio, eerder al verantwoordelijk voor de kassuccessen 'Shrek' en 'Shark Tale'. Wie niet kan wachten moet surfen naar de officiële website van de film en genieten van de prachtige trailer: http://www.madagascar-themovie.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here