Rebecca Loos zit niet om een stunt verlegen

De 27-jarige Rebecca Loos zit niet om een stunt verlegen. Het liefst van al wil ze in het middelpunt van de mediabelangstelling staan. Nu is bekend geworden dat ze onlangs in het huwelijksbootje is gestapt met het bekende lingeriemodel Jenny Shimizu. Zo hoopt ze om haar nieuw tv-programma Power Lesbians op Sky TV in de belangstelling te zetten.

Wie is Rebecca Loos eigenlijk en wat spookt ze uit.

De Nederlandse Rebecca Loos zorgde voor wereldwijde opschudding toen bekend werd dat deze Rebecca Loos sex heeft gehad met stervoetballer David Beckham. Een seksschandaal was geboren en kranten kopten al snel met Beckham Gate. Rebecca Loos sloeg direct munt uit de affaire door een dik betaald interview te geven voor een Engelse omroep. De geruchten deden ook de ronde dat Rebecca Loos naakt ging poseren voor de play-boy.

Loos is de dochter van een Nederlandse diplomaat en liet zich niet onbetuigd in het nachtleven van de mondiane jetset. Rebecca Loos zou sex hebben gehad met minimaal drie beroemde tennisspelers. Ook zou ze een paar afleveringen van SBS Shownieuws mogen presenteren. Van het een komt het andere. Ze weet hoe ze in de media moet komen. Zo haalde ze eind vorig jaar opnieuw de voorpagina's nadat ze in een reality-show met varkens masturbeerde.

Rebecca is en blijft ze een echte stuntvrouw, een maand geleden wou ze nieuwe borsten waar ze 11.000 euro voor neertelde. Vergeleken met het bedrag wat ze kreeg voor de bekentenis van haar affaire met de voetballer David Beckham zijn de kosten voor de borstvergroting een schijntje. "Ik was niet meer tevreden over mijn boezem. Ik wilde grotere borsten. En dat is nu gebeurd. Ik ben best tevreden met het resultaat", aldus een zelfverzekerde Rebecca.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here