Belle Perez zorgt voor stunt op luchthaven van Zaventem

Aanstaande woensdag 25 mei 2005 stelt Belle Perez haar zomersingle "Que viva la vida" voor op een wel erg bijzondere wijze. Belle heeft immers de Belgische pers uitgenodigd om 5 u 's ochtends in het Sheraton-hotel op de luchthaven van Zaventem. Zonder twijfel is dit 'de vroegste persvoorstelling' van een Belgische artiest ooit!

Tijdens een gezellig ontbijt zal de Spaans Belgische tekst en uitleg geven bij haar nieuwste single "Que viva la vida". Het nummer is niet alleen haar zomersingle… het is eveneens de officiële themasong van "Madagascar", de nieuwste aanstormende animatiefilm van Dreamworks, die op woensdag 22 juni 2005 in België in première gaat. Ter info, Dreamworks is de filmmaatschappij die wereldwijd succes heeft geboekt met films als 'Shrek', 'Shrek II' en 'Shark Tale'.

Tussen broodjes, confituur, kaas… kortom een heerlijk ontbijt, geeft Belle tekst en uitleg over haar toekomstplannen. Komt er een nieuw album? Wat mogen we deze zomer van haar verwachten en wat heeft populaire Belle nog meer in petto?

Na het ontbijt met de Belgische pers vertrekt Belle, klokslag 5u30, richting 'check-in' en neemt ze, samen met een 12-koppige crew olv de Nederlandse regisseur Robert KC Brouwers (in het verleden al verantwoordelijk voor clips van o.a. Michael Jackson), Virgin vlucht TV802 richting Spaanse Sitges (nabij Barcelona) voor de opname van de videoclip van "Que viva la vida".

Robert KC Brouwers: "Het is voor mij een absolute uitdaging én eer om met iemand als Belle te kunnen samenwerken. In Nederland is Belle een absolute ster in wording. Ik heb gekeken naar de DVD 'Baila Perez' en ik ben met verstomming geslagen wat een talent in deze charmante dame sluipt. We gaan in Sitges voor een ijzersterke videoclip! Bedoeling is dat de gemonteerde beelden vertrekken naar Dreamworks in Glendal/USA. Daar worden er beelden uit 'Madagascar' toegevoegd. Ik sta persoonlijk garant voor een clip met internationale allure!!!

"Que viva la vida" is een frisse latinosingle met een stevige knipoog naar het leven. Woensdag stelt Belle de single voor aan de pers en je kan het nummer vanaf dan ook beluisteren op de nationale, provinciale en lokale radio's. De videoclip van "Que viva la vida" zal woensdag 8 juni officieel worden voorgesteld. De cd-single van het nummer ligt vanaf vrijdag 10 juni in de winkels.

Meer info omtrent Belle's concerten: www.belleperez.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER