De geheimzinnige Pianoman

Het mysterie van de geheimzinnige Pianoman is nog steeds niet opgelost. Inmiddels is deze bijzondere man bekend over heel de wereld. Critici vragen zich af of het geen stunt zou zijn om bekendheid te verwerven over heel de wereld. Je weet maar nooit. De zoektocht van naar de identiteit van de verwarde man blijft dus aanslepen.

Om het even kort uit te leggen: op 7 april de pianoman opgepakt door de politie in Kent, (Groot-Brittannië). Zijn kleren waren doorweekt en sprak geen woord. In zijn kledingstukken zijn alle merkjes uitgesneden. De autoriteiten hebben geen idee waarom alle merkjes uit de kleren van de man waren verwijderd. De geheimzinnige man, van eind 20, begin 30 jaar, wordt nu al enkele weken verzorgd in een kliniek.

Het leek er even op dat het mysterie van de geheimzinnige Pianoman was opgelost. Een mimeacteur had hem in Rome geïdentificeerd als Steven Villa Masson, maar even later dook de échte Steven Villa Masson op.

Op een telefooncentrale van de 'National Missing Persons' kwamen meer dan 500 tips binnen. Velen dachten de Pianoman te herkennen, maar veel theorieën kloppen niet. De zoektocht gaat verder, de mysterieuze Pianoman is ondertussen wel wereldberoemd geworden en grote filmbonzen beginnen al te denken aan een film met de Pianoman in de hoofdrol.
Onze bijdrage tot de mogelijke identiteit van de man heeft niet veel opgebracht, juist twee filmpjes hebben we wel gevonden, maar bij nader inzien zal hij het toch niet zijn. Filmpje 1 en Filmpje 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here