Rat Race, zakenlui rennen in business outfit door Jubelpark

Rat Race telt af naar startschot want op vrijdagnamiddag 20 mei zullen in het Brusselse Jubelpark honderden zakenlui het tegen elkaar opnemen in de Rat Race. In teams van vier lopers leggen ze een omloop af van 3,5 km. Snelheid is in deze race minder belangrijk dan opvallen, want op loopschoenen na loopt iedereen in business outfit, mannen in maatpak en vrouwen in een elegant mantelpakje. Bedoeling is namelijk even de draak te steken met onze jachtige levensstijl en de aanhoudende race naar aanzien en succes.

Al meer dan 50 bedrijfsteams schreven zich in en elke dag komen er nog bij. De meeste ploegen leggen de omloop af in stadskledij, maar het deelnemersveld zal vooral gekleurd worden door teams die een specifieke beroepskledij dragen. Onder de ingeschreven teams zijn er advocaten, militairen, wegenwachters, postbodes, enz. Spektakel is dus gegarandeerd. Inschrijven kan nog steeds via www.ratrace.be.

De opbrengst van de Rat Race 2005 gaat integraal naar het Rode Kruis, meer precies naar het nationale project 'Eerstehulpinitiatie voor jongeren'. Iedereen heeft er belang bij om eerste hulp te kennen, want de eerste minuten na een ongeval zijn van levensbelang. Vaak zijn kinderen de eerste slachtoffers en daarom is het belangrijk is om de jongeren de eerste levensreddende handelingen zo vroeg mogelijk aan te leren. Jong geleerd is eerst geholpen!

Programma:
13u30: Onthaal deelnemers
14u30: Fitness-opwarming (naast de triomfboog – kant Park)
15u00: Start Rat Race (onder de triomfboog)
15u45: Receptie en prijsuitreiking in het Legermuseum (Luchtvaarthal)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here