Patrick Janssens: Oude kranten verscheuren op Groenplaats mag

Kamerlid Alexandra Colen kreeg vandaag toelating van de Antwerpse burgemeester om op maandagnamiddag 7 juni '10 om drie uur "oude kranten" te verscheuren op de Antwerpse Groenplaats. Colen ontdekte twee dagen geleden dat voor het verscheuren en in een vuilniszak deponeren van kranten op de openbare weg een toelating van het stadsbestuur nodig is. Zij vroeg deze toelating dan ook aan.

Burgemeester Janssens meldde kamerlid Colen vandaag "Onze diensten hebben uw aanvraag zorgvuldig onderzocht en hun advies gegeven. Uw actie kan plaatsvinden op maandag 7 juni 2010 vanaf 15 uur. U hebt de toelating om tijdens de actie oude kranten te verscheuren."

Kranten van de dag zelf verscheuren, is klaarblijkelijk niet toegestaan.

Antwerpenaars die van de unieke kans gebruik willen maken om, binnen het kader van de wettelijkheid, oude kranten te verscheuren op de Groenplaats, worden dan ook uitgenodigd om maandag deel te nemen aan de actie van Colen.

Kamerlid Colen wil met haar actie protesteren tegen de nieuwsmanipulatie en desinformatie door de vooringenomen, linkse Vlaamse media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here