De nieuwe billen van Madonna

Een schatting van artsen toont aan dat 80 tot 95% van alle vrouwen vroeg of laat te kampen heeft met cellulitis ofwel de fameuze sinaasappelhuid. Met de zomer in aantocht zullen veel vrouwen opnieuw de strijd aanbinden met de op hol geslagen onderhuidse vetcellen en verslapt bindweefsel.
Een nieuwe methode geeft hoop, ook voor sterren zoals Madonna.
Acoustic Wave Therapy (D-actor – Acoustic Wave Therapy: werking): werking

Waar de meeste anticellulitis behandelingen werken op basis van warmte/hitte/wrijving is de werking van AWT gebaseerd op intensieve schokgolven ofwel klankgolven. Omdat er geen warmteontwikkeling is kan er een bijzonder hoge energiewaarde op de vetcellen worden ontwikkeld, zonder risico's op oedeem of verbranden. Hierdoor blijkt deze nieuwe technologie in staat om op vrij korte termijn tot nu toe ongeziene resultaten te behalen.

De resultaten blijken zo indrukwekkend dat deze nieuwe technologie in de buitenlandse pers uitvoerig werd besproken, uiteraard ook mede door het feit dat Madonna persoonlijk een toestel heeft aangeschaft.

De studies – de ontwikkelaar:
De ontwikkelaar van deze nieuwe machine is de Firma Storz uit Zwitserland. Het is een producent van medische apparatuur waarvan je in vrijwel elk ziekenhuis of artspraktijk apparaten kan terugvinden (bijvoorbeeld niersteenvergruizers). Aangezien deze firma een bijzonder goede reputatie heeft werden er ook onmiddellijk goed onderbouwde en serieuze wetenschappelijke studies aangeleverd die de werking en de efficiëntie van deze nieuwe techniek ondersteunen.

De behandeling
De behandeling gebeurt met een soort van hoge druk pistool die shockgolvend via een gel tot in het weefsel 'schiet'. De behandeling is pijnloos en duurt ongeveer 15 minuten per zone. Na het losmaken van de bindweefsels zal een mechanische drainage de giftstoffen afvoeren naar het lymfesysteem. Vanaf daar gaan de afgebroken vetten naar de lever en verdwijnen uit het lichaam. De huidoneffenheden verminderen en de bloedtoevoer wordt hersteld met als resultaat een strakkere en frissere jonge look van de behandelde gebieden.
Een behandeling bestaat uit 2 wekelijkse beurten, ofwel 10 beurten in het totaal. Daarna is het resultaat bereikt en zal het tot 3 maanden duren vooraleer een touch up behandeling nodig is.

Probeautyclinic had in 2004 een Europese primeur met de introductie van Ultrashape, dit jaar introduceert Probeautyclinic als eerste officieel in België deze nieuwe anti cellulite behandeling: D-actor/acoustic wave therapy.
Personal Contacts:
Mr. Bart Verbeeck
Phone: 015 71 51 10
Email: info@prohairclinic.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER