TransIP vestigt zich op de Belgische markt.

TransIP, een van de grootste hosting- en domeinnaamproviders uit de Benelux, heeft nu ook een Belgische afdeling. Hiermee wil het Nederlandse bedrijf zijn positie verstevigen. Bas Hekking, voormalig directeur van TransIP in Nederland en nu de drijvende kracht achter de Belgische afdeling: "Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat je je best op een markt toelegt met plaatselijke mensen en middelen. Fysiek aanwezig zijn in de markt die je wil veroveren is een absolute must. We willen onze klanten te woord staan via lokale medewerkers. TransIP België moet op termijn een even voorname rol gaan spelen op het gebied van domeinnaamregistratie als in Nederland."

In februari 2010 werd de miljoenste Belgische domeinnaam geregistreerd. De Belgische markt voor domeinnamen groeit fors en hier wil TransIP op inspelen door lage prijzen voor domeinregistratie te hanteren. Bas Hekking: "België is voor TransIP een belangrijke markt. We hebben er nu reeds enkele tienduizenden domeinregistraties en daar komen er dagelijks bij. Meer en meer mensen en bedrijven in België ontdekken het belang van een eigen domeinnaam om zichzelf of hun vereniging te manifesteren op het internet. We verwachten dat de groei in België zich de komende jaren zal verderzetten, zeker omwille van het feit dat een .be-domein vlot en goedkoop geregistreerd kan worden."

TransIP heeft reeds een sterke affiniteit met de Belgische markt. In 2008 won het de 'DNS.be Best 1st Year Performer' award, een prijs die jaarlijks uitgereikt wordt aan de onderneming die de grootste groei in .be-domeinnamen realiseert. Op zes jaar tijd is TransIP gegroeid tot de grootste domeinnaamprovider van de Benelux met meer dan 375.000 geregistreerde domeinnamen. TransIP biedt internet services aan, variërend van domeinnaamregistratie tot webhosting, colocatie, dedicated hosting en rackspace. Het bedrijf bedient inmiddels meer dan 30.000 tevreden klanten en huisvest meer dan 1100 fysieke servers in zijn netwerk.
Meer info vindt u op de website https://www.transip.be/ .

LAAT EEN REACTIE ACHTER