Deinse Deernes kalender steunt café Clues

Twee maanden geleden werd de Deinse stationsbuurt opgeschrikt door een brand in het bekende café Clues. Het café zelf kon met verenigde krachten al snel weer geopend worden, maar de schade in de voorraadruimte en de woonruimte boven het café was immens. Er werden meteen verschillende benefietacties opgestart. Eén daarvan is de 'Deinse deernes' kalender, een verjaardagskalender waarin enkele dames die de Clues een warm hart toedragen zich van hun mooiste kant laten zien.

Bedoeling van deze kalender was om de eigenaar van het café, Kris Malego, een hart onder de riem te steken en de opbrengst van de kalenderverkoop aan de Clues te schenken. Initiatiefneemster Joke De Winde koos ervoor om met niet-professionele modellen te werken, en de 'Deinse deernes' waren geboren. Voor de fotoshoot kon ze topfotograaf Henk Van Cauwenbergh, bekend van de showbizzkalender, strikken. En het resultaat mag er zijn!

Donderdag 15 april, vanaf 19 uur wordt de kalender voor het eerst aan het publiek voorgesteld en verkocht op de release party in café Clues. De kalender kost 15 euro. Fotograaf Henk Van Cauwenbergh, initiatiefneemster Joke De Winde en enkele Deinse deernes zullen aanwezig zijn. Meteen na de voorstelling start de release party voor het grote publiek.

Verkooppunten kalender:

AD Delhaize Deinze
Gentsesteenweg 9
9800 Deinze

Café Clues
Stationstraat 70
9800 Deinze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here