Finale beker van Belgie (Cofidis Cup) wordt de finale van de abonnee !

Alhoewel de definitieve regeling voor de bekerfinale pas gekend zal zijn op dinsdag 30 maart wil de club nu al zijn filosofie bekendmaken! Omdat KAA Gent bij de vorige bekerfinale (2008) veel kritiek kreeg dat de abonnees geen voorrang hadden bij de aankoop van een ticket, zal deze finale volledig in het teken staan van de trouwe abonnees. Daarom zal verkocht worden in drie fasen:

Eerste voorrangsperiode zal gelden voor alle abonnees die tijdens het seizoen 2009-2010 zowel voor de reguliere competitie als voor de play off 1 een abonnement namen. Op vertoon van zijn abonnementen (regulier + play off 1) én identiteitskaart kan hij TWEE tickets kopen (= 1 voor zichzelf en 1 voor een niet abonnee)!

Een tweede voorrangsperiode zal gelden voor de abonnees die ofwel een abonnement voor de reguliere competitie ofwel een abonnement voor de play offs namen. Ook zij kunnen op vertoon van het abonnement en de identiteitskaart TWEE tickets kopen (= 1 voor zichzelf en 1 voor een niet abonnee).

Al de tickets die op dat moment niet verkocht zijn komen in een derde fase in de verkoop! Op deze manier kan iedereen – zowel de supportersfederatie, als de supportersclub, als de abonnees – zich vanaf vandaag organiseren voor de verplaatsing naar de finale .

KAA Gent beloont dus zijn trouwe abonnees die uiteindelijk één van de belangrijkste stakeholders van de club zijn! Zo is er ook een perfecte controle naar de veiligheid toe. Van zodra KAA Gent de verkoop kan starten, wordt dit via de pers en de website meegedeeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here