Een verliefde fan wil 5000 euro voor vibrator geven

De presentatrice van 3FM Nederland, Nachtmiss Marisa de echtgenote van Giel Beelen zette als grap een vibrator te koop op de veilingsite Marktplaats.nl omdat in een van haar uitzendingen de vraag rees of er ook vibrators mogen aangeboden worden op sites zoals marktplaats.nl. Toen ze een nep advertentie plaatste op de verkoopsite was amper een paar uur nadien het trillend ding van de verkoopsite. Besluit, je mag geen vibrator te koop aanbieden op die veilingsite.

Toen ze dagenlang gestalkt werd door ene Theo. Hij wilde haar vibrator wel hebben. Belde ze hem in de uitzending en hij vertelde dat hij haar erg leuk vond en iets van haar bij zich wil hebben. Het liefst haar vibi. Zijn openingsbod begon bij 1000 euro. Hij eindigde bij 5000. Hij wilde er zelfs zijn auto wel voor verkopen. En als ze er 10.000 euro voor wil hebben, sprokkelt hij dat ook bij elkaar zei hij. Het erge is: Hij meent het bloedserieus zegt Marisa.

Marisa staat ze volledig in dienst van haar luisteraars, zo nam ze een plaat op met luisterende vrachtwagenchauffeurs, hielp ze in haar show een brandweerman die door zijn collega's werd getreiterd omdat hij ooit een schaap redde en deelt ze haar zendtijd met drugsverslaafde muzikanten.

Maar aan de andere kant schuilt er een waar kreng in haar. Zo roept ze idiote arbeiders uit tot 'Gek van de Werkplek' en zet ze nietsvermoedende luisteraars voor lul in haar 'Wraakvermaak'.

Nu vraagt Marisa zich af op haar weblog of ze die arme man tegen zichzelf moet beschermen of gewoon zijn geld moet aanvaarden en het aan een goed doel schenken. Wat zou jij doen ? http://www.nachtmissmarisa.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here