Morelleke forelleke kletst uit haar nek

Belang-Babe Marie-Rose hield nachtmerries over aan de 8ste roze zaterdag, toen ze samen met de N-VA opstapte voor meer holebi-aanvaarding en gelijke rechten. Sindsdien heeft het wicht het licht gezien en beklaagt ze zich die ene momentary laps of reason… In een interview met onze collega's van Gay2Day klaagt Marie-Rose Morel (Vlaams Belang) haar nood over de BLGP die ook vandaag weer door Brussel trok voor gelijke rechten melden de Roze Leeuwen ons.

Ze noemt het gebeuren een carnavaleske en exhibitionistische vertoning. Terwijl haar collega's bij het Vlaams Belang de Burka willen verbieden voor Moslim meisjes en vrouwen, wil Morel blijkbaar het grove paterskleed verplichten voor holebi's. Al eens naar de jaarlijkse festiviteiten Aalst geweest mvr. Morel? Gaan we die straks ook bij wet verbieden ? Als het je smaak niet is, blijf er dan weg.

Toegegeven: qua beeldvorming zijn dergelijke manifestaties niet hét middel, dat zeggen en schrijven wij al jaren. Maar wanneer Morel immer minzaam glimlachend orakelt dat ook het homohuwelijk meer kwaad dan goed heeft gedaan; kletst ze uit haar nek !

Zonder verpinken komt ze ons vertellen dat er een betere wettelijke regeling mogelijk was geweest, omdat het homohuwelijk buiten België niet erkend wordt. Wie zou daarvoor hebben gezorgd? Het Vlaams Blok/Belang zou ook dat hebben gekelderd ! Elke andere regeling zou buiten België trouwens ook een lege doos zijn geweest. Het huwelijk is ten minste nog geldig in Nederland en straks ook in Spanje. Dat er in enkele andere EU-lidstaten alternatieven voor het oh zo sacrale "huwelijk" werden gecreëerd; betekent niets. Worden die partnerschapsregelingen internationaal erkend dan ?

Trouwens Denemarken en Zweden kennen zo een volwaardig partneriaat voor homo-koppels, inclusief ouderschap en adoptie. Doel je daarop dan, met je zweverige alles en niets zeggende "beter regeling" ? Wil uw homo-onvriendelijke partij vandaag plots het halfslachtige homohuwelijk inwisselen voor een partneriaat met de mogelijkheid om kinderen wettelijk op te kunnen voeden ?

Marie-Rose mag Polspoel onder tafel praten, maar hier valt ze pijnlijk door de mand ! De Roze Leeuwen hekelen de hypocresie waarmee het Vlaams Belang omgaat met de Vlaamse holebi-kiezers, wanneer het eens niet over de Islam of Brussel-Halle-Vilvoorde gaat ! Aldus C. Tits van de De Roze Leeuwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here