Zebra Technologies lanceert mobiele printapplicaties voor Smartphones

Zebra Technologies Corporation maakt de introductie bekend van de ZebraLink Multiplatform Software Development Kit (SDK) en de ZebraLink Smartphone Uitility. Dankzij deze software, die voor mobiele medewerkers van belang is, kunnen eindgebruikers vanaf BlackBerry Smartphones rechtstreeks communiceren met Zebra printers voor on-demand prints van buitendienstgegevens, trackinglabels, kassabonnen, etiketten voor medische monsters, enz.

Smartphones komen tegemoet aan de toenemende behoefte aan praktijkgerichte applicaties daar waar traditionele, minder verfijnde handbediende apparaten niet altijd een oplossing bieden. Zebra introduceert haar Smartphone functie op een belangrijk moment, nu investeringen in mobiele applicaties geacht worden in korte tijd zichtbaar rendement op te leveren. Met het toenemend belang van permanente bereikbaarheid van en communicatie met buitendienstmedewerkers zijn mobiele apparaten een bepalende factor voor het concurrentievermogen van bedrijven geworden. "Geleidelijk maar onmiskenbaar is een verschuiving opgetreden naar een bredere toepassing van Smartphones in mobiliteitsapplicaties met als doel aankoopkosten te verlagen en processen te stroomlijnen en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen", aldus Matthew Parker, Product Manager Mobile bij Zebra Technologies. "Dat zal grote gevolgen hebben voor het mobiele personeel en applicaties als field sales, buitendienst, routeadministratie en dergelijke, aangezien medewerkers in staat zullen zijn hun werk vrijwel overal met behulp van Smartphones te verrichten."

Met de ZebraLink Multiplatform SDK kunnen ontwikkelaars ondersteuning bieden voor ruim 15 printerseries van Zebra die momenteel op de markt zijn, waarmee een forse uitbreiding van het aanbod van Zebra op de markt voor mobiel personeel gerealiseerd wordt. Het pakket, dat eenvoudig via http://www.zebra.com/SDK gedownload kan worden, biedt softwareontwikkelaars toegang tot softwarebibliotheken en voorbeelden van broncodes van Zebra voor gebruik in hun eigen ontwikkelingsomgeving. Ook kunnen demonstraties van printapplicaties via deze website gedownload worden. De ZebraLink Smartphone SDK is geschikt voor het ontwerpen van applicaties voor uiteenlopende Blackberry apparaten waarmee een breed scala van Zebra-printers aangestuurd kan worden. Meer weten? Surf dan naar http://www.zebra.com/sdk.

Zebra Technologies Corporation helpt klanten hun zakelijke prestaties te verbeteren met producten en oplossingen voor het identificeren, volgen en beheren van activa, transacties en mensen. Meer dan 90% van de Fortune 500-bedrijven in ruim 100 landen maakt gebruik van de innovatieve en betrouwbare Zebra printers, toebehoren, RFID producten en software om hun productiviteit en kwaliteit te verbeteren, de kosten te verlagen en de klantenservice te optimaliseren. Ga voor meer informatie over Zebra en Zebra producten naar http://www.zebra.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here