Personeel HC 100 Namen bespreekt migratie van het Hulpcentrum.

Morgen zitten vertegenwoordigers van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken en de medewerkers van het hulpcentrum 100 van Namen samen om te spreken over het toekomstige migratieproject. Het is de bedoeling dat op deze vergadering aan de hand van duidelijke antwoorden de bezorgdheid rond deze migratie worden weggenomen.

Deze bespreking zal benadrukken dat de personeelsleden in grote mate betrokken zullen worden bij de verschillende stadia van het hele migratieproces. In dat kader passen ook de extra opleidingen die voorzien worden om het nieuwe informaticasysteem van de nv Astrid te leren gebruiken en de regelmatige overlegmomenten die georganiseerd zullen worden. Deze dienen om de vooruitgang van het project te begeleiden, maar ook om zoveel mogelijk met de belangen van het personeel rekening te kunnen houden.

Over heel België zullen tegen 2012 alle meldkamers 100 en 101 zijn samengebracht op eenzelfde technologie en op eenzelfde locatie. Deze migraties zijn een eerste fase in de realisatie van het algemene Europese noodnummer 112. Tijdens dit proces moet op elk moment de veiligheid van de burgers gevrijwaard blijven. Alle personeelsleden van het Hulpcentrum 100/112 zullen een duidelijke plaats krijgen in de organisatie die na de migratie gerealiseerd zal worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here