Dakloze vrouw leeft 5 maanden onopgemerkt op drukke rotonde

Een 35 jarige vrouw, moeder van 7 kinderen, leefde 5 maanden lang midden op een drukke rotonde zonder dat iemand haar opmerkte Sharon Simpson begon met een eenvoudige éénpersoonstent en bouwde haar eigen comfortabel wereldje met TV, DVD en zonnedouche. Het merendeel van haar spullen, zoals de ruime meerpersoonstent, zijn afdankertjes die mensen achterlieten. Enkele spullen zoals de solardouche, nodig voor warm water, kocht ze echter zelf. De enige reden waarom ze vertrekt is het gebrek aan privacy nu de struiken rond haar optrekje hun blad verliezen.

Sharon verliet haar huis op 24 juni nadat ze uit haar huis gezet werd. Ze bracht haar kinderen onder bij de moeder van haar vriend en wees een kamer in een sober hostel af omdat ze niet met junks in contact wou komen. Samen met haar vriend trok ze naar haar thuisstad Derby. Daar vonden ze midden op een rotonde een rustig plekje. Ze moest wel iedere keer een spurt inzetten om tijdig op de rotonde te geraken, maar het geluid van her verkeer stoorde haar niet. Sharon: "Na een tijdje waren we het gewoon, we genoten van de zon en de open ruimte. Thuis had ik bijlang niet zoveel comfort".

Er was wel wat knutselwerk nodig. Zo slaagden erin om oude autobatterijen opnieuw op te laden en te gebruiken om elektrische toestellen te laten werken. Sharon was verbaasd wat mensen zo allemaal weggooien: voldoende om gedurende jaren onafgebroken comfortabel te leven. Wat ze het meest van al miste was het contact met haar kinderen. Maar zolang niemand van haar familie haar vriend aanvaardde bleef ze gezellig op haar rotonde. Nu de relatie op de klippen liep en de bomen hun bladeren verliezen besloot Sharon haar stek te verlaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here