Helmut Lotti geeft startschot Unicef Wenskaartenactie in Inno Nieuwstraat

Met nagenoeg 4 miljard exemplaren die sinds 1949 verkocht werden, is de UNICEF wenskaart één van de populairste kaarten voor het goede doel. De UNICEF wenskaarten zijn in de hele wereld gekend, dit zowel voor hun goede kwaliteit, de diversiteit van de kunstwerken die erop afgedrukt staan als voor het doel dat ze helpen te verwezenlijken. Een UNICEF wenskaart zorgt niet alleen voor een blij gezicht bij de ontvanger, maar ook bij kinderen in ongeveer 155 ontwikkelingslanden. Met de opbrengst van de kaartencollectie kan de VN kinderrechtenorganisatie miljoenen kinderen in de wereld steunen.

UNICEF zorgt wereldwijd voor hulp op het gebied van bescherming, water, gezondheidszorg, HIV en aids, voedsel en onderwijs. UNICEF wordt volledig gefinancierd door vrijwillige bijdragen van individuen, bedrijven en regeringen. De UNICEF wenskaarten zijn hierbij een belangrijke bron van inkomsten. Net zoals voorgaande jaren, kan u ook dit jaar de nieuwe UNICEF wenskaartencollectie ontdekken in de INNO winkels in België. In de Brusselse winkel in de Nieuwstraat krijgt UNICEF België de kans om een eigen stand "shop in the shop" op te zetten.

Ook Helmut Lotti, vrijwillig ambassadeur van UNICEF België, schaart zich achter de wenskaarten campagne. Hij zal zaterdag 28 november tussen 14 en 17 uur aanwezig zijn in de INNO in de Brusselse Nieuwstraat. Om 14 u opent hij symbolisch de UNICE -stand. Meer informatie over UNICEF en de UNICEF wenskaarten op www.unicef.be of www.unicefshop.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER