Q-music verbiedt dj s

De komende 2 weken mogen de Q-dj's het woord "misschien" niet gebruiken. Doen ze dat toch, dan verdient de luisteraar die dat het snelst opmerkt 1000 euro. Het verbod geldt van maandagochtend, 16 november, 8 uur tot vrijdagavond, 27 november, 18 uur.

De actie werd afgelopen maandag aangekondigd door het ochtendduo Ornelis & Rogiers. Zij daagden de Q-luisteraars uit om "verboden woorden" te suggereren via sms. Eén van die woorden zouden alle Q-dj's dan 2 weken lang niet gebruiken op de radio. Programmadirecteur Erwin Deckers heeft er vanmorgen één woord uitgepikt en dat is "misschien" geworden.

Erwin Deckers: "Er zijn ontzettend veel suggesties binnen gekomen, dus het was niet eenvoudig om er één woord uit te kiezen. Uiteindelijk is het "misschien" geworden. Dat is sowieso een belachelijk woord. Je hebt niks aan "misschien". Als je "misschien" gebruikt dan weet je nog niks. Dus als we dan toch een woord moeten kiezen dat onze DJ's moeten proberen te vermijden kunnen we maar beter meteen een overbodig woord kiezen. Ik wens hen trouwens veel succes. Dit lijkt makkelijk maar is het allerminst."

De Q-dj's hebben nu 4 dagen de tijd om zich voor te bereiden, want vanaf maandag mogen ze "misschien" gedurende 2 weken niet zeggen op Q-music. Verspreken ze zich toch, dan mogen luisteraars zo snel mogelijk "verboden" sms'en naar 6025. De eerste sms'er die de Q-dj's betrapt, krijgt 1000 euro.

Het verbod geldt dus enkel voor de DJ's. Het spelreglement is te vinden op Q-music.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here