Goedkoop overnachten in luxe hotels tijdens de HotelWeek.

HotelSpecials.be introduceert dit jaar de eerste Belgische HotelWeek. Tijdens de HotelWeek kunnen consumenten luxe overnachten tegen een vaste lage prijs. De prijs voor een overnachting in een 4-sterrenhotel is 25 euro p.p. en voor een 5-sterrenhotel 35 euro p.p., altijd inclusief ontbijt en zonder bijkomende kosten. Ruim 175 hotels in België, Nederland en Duitsland nemen deel aan deze actie. De HotelWeek is in het leven geroepen door de boekingssite HotelSpecials.be om een luxe hotelverblijf mogelijk te maken voor een brede doelgroep. "Wij bieden consumenten de kans om tegen een laag tarief te overnachten in hun favoriete luxe hotel. Het principe is vergelijkbaar met de RestaurantWeek, maar dan voor hotelovernachtingen. Vorig jaar is de HotelWeek al succesvol geïntroduceerd in Nederland en we hopen dat de actie net zo positief in België wordt ontvangen. We verwachten een succesvolle eerste editie vanwege het ruime aanbod luxe hotels", aldus R. Hofstede, managing partner van Hotel Booker BV.

Hotelspecials.be verwacht vanaf 3 november veel bezoek op de website van HotelWeek.be en een stormloop op de luxe hotelkamers. Tophotels zoals Ghent River Hotel, Quartier Latin, Parkhotel Euskirchen en Lindner Hotel Dom Residence zijn slechts enkele voorbeelden van het royale 4 en 5 sterrenaanbod. Ook de hoteliers doen graag mee aan de actie omdat begin januari, de periode waarin het overnachten plaatsvindt, over het algemeen een vrij rustige maand is. Dit blijkt uit de groeiende lijst met deelnemende hotels. Ruim 175 hotels in België, Nederland en Duitsland hebben zich inmiddels aangemeld. Hierdoor kunnen consumenten kiezen uit een veelzijdig aanbod onder meer in populaire steden als Antwerpen, Keulen, Brussel, Maastricht en Düsseldorf.

Reserveren kan van dinsdag 3 november 9.00 uur t/m dinsdag 10 november 18.00 uur, uitsluitend via de website www.HotelWeek.be. De organisatie van de HotelWeek raadt consumenten aan er snel bij te zijn, want vanwege de beperkte beschikbaarheid geldt: op=op!

HotelSpecials.be is sinds 2004 onderdeel van Hotel Booker BV en richt zich volledig op het verkopen van hotelovernachtingen. Naast HotelSpecials.be beheert Hotel Booker BV de labels HotelSpecials.nl, BungalowSpecials.nl, HotelAanbiedingen.nl en GiftFor2.nl. Met meer dan 2.000 accommodaties in de Benelux, Duitsland en Frankrijk beschikt het bedrijf over een uitgebreid aanbod. Sinds 2006 is er ook een vestiging in Zweden met de website HotelSpecials.se.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here