Countryside: feestelijke editie

Van vrijdag 30 oktober tot en met maandag 2 november worden de hallen van Flanders expo verfraaid en versierd om de 15e editie van Countryside tot de mooiste en meest aantrekkelijke editie ooit te maken. Het startte allemaal zo'n 15 jaar geleden in de vierkante concerthal van Flanders expo. Tot de laatste vierkante meter gevuld met al wat denkbaar was rond de landelijke woon- en levensstijl. De verwachtingen van 20.000 bezoekers werden verpletterd door de uiteindelijke 53.000 liefhebbers van het charmante en sfeervolle dat de landelijke woonstijl biedt. Het betekende het begin van een prachtig verhaal met enthousiaste exposanten en geïnspireerde bezoekers. Nu, zoveel jaren later, blijft Countryside a never ending story.We kunnen nu al stellen dat de feestelijke 15de editie een mooie mix van trouwe en nieuwe exposanten zal bieden.

Belg.be biedt 10 lezers de gelegenheid om de beurs gratis te bezoeken (twee maal vijf duotickets) Mail naar redactie.gent@belg.be Wij selecteren de vijf eerste gelukkigen en zetten u op de guestlist.

PRAKTISCH

Van vrijdag 30 oktober tot en met maandag 2 november 2009

Toegangsprijs 11 euro of 9 euro via online voorverkoop, 4 euro voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar

Openingsuren: elke dag van 10 uur tot 19 uur

E-mail: countryside@artexis.com

Website: www.countryside.be

Bezoekersinfo: +32 (0)9 241.92.11

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here