Push It Records in Make Up Club op 10 oktober.

Push It Records, het gloednieuwe label van Dj Prinz en Maks Konings verrast de Gentse partyscène met een spetterend feest in de Make Up Club. Dj's van dienst zijn FABRICE LIG (Push It Records, Third Ear Rec., Versatile Rec., Kanzelramt), PRINZ (Push It Records, Robotronic Rec., Punk'Id Rec.), METROBOX (Push It Records, Morse Records) en DEEJAMES (Push It, Wild Family, Inborn)

Het feest in de Make Up Club is het tweede event van de tournee die door binnen- en buitenland trekt. In België gaat DJ Prinz samen met de beste Belgische dj's en producers naar de Café d'Anvers (Antwerpen) Fuse (Brussel), H2O Club (Pecq), Krush Club (Oostende) en Colorz (Mons). In Nederland, Amsterdam is het feest in Studio 80 en op het Amsterdam Dance Event. Let those turntables spin!

Push It Records is in eerste instantie ontstaan vanuit de behoefte om de Belgische house artiesten te groeperen en te promoten in binnen- en buitenland. Het label zal voornamelijk eigen producties uitbrengen met remixen van bekende Belgische producers zoals Kolombo, Hermanez, Ramon Tapia, Fabrice Lig, Marco Bailey, Loulou Players, Metrobox, Dimitri Vegas & Like Mike, Spirit Catcher,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here