Een Ferme Brok Pop en Rock in Aalst

Lokale muziekgroepen de kans geven om in goede omstandigheden het podium te beklimmen: dat is waar ook de veertiende editie van Een Ferme Brok Pop en Rock voor staat. Ditmaal staan de volgende groepen in de theaterzaal van De Werf:

The Royal Ponies zagen het levenslicht in 2007 in het Aalsterse café Cosa Nostra. Stichtende leden waren Tom en Nicolas, die net samen afgestudeerd waren. Sindsdien stonden ze vele malen op de planken in de ruimere Aalsterse regio en waren er ook enkele wijzigingen in de samenstelling, maar nu staan ze er! Lennert Callebaut (bas), Nicolas Delépine (zang, guitaar), Pieter Vleurinck (drums) en Tom Van Liedekerke (guitaar) beloven ons een gezonde portie stevige rock.
Meer info: www.myspace.com/royalponies

Limousine is een jonge indie/pop/rockgroep uit Aalst, met als leden de broers Kristof (gitaar en zang) en Cedric Souvagie (keyboards), Jonathan Roseleth (drums) en Jeroen Blanckaert (bas). De muziek kan omschreven worden als een mix van allerlei pop- en rock invloeden, soms wat experimenteel maar meestal catchy met hier en daar een donker kantje. In hun korte 1-jarig bestaan heeft Limousine al verschillende optredens achter de rug in de regio, ze waren reeds winnaar van de Student Welcome Rally Aalst en zijn geselecteerd voor de halve finale van het Oost-Vlaams Rockconcours.
Meer info: www.myspace.com/limousinetheband

Intergalactic Lovers zijn een onzuivere samenstelling van bronstige levenslust en duistere sprookjes. Een verbond van padvinders uit de voorstad ten dienste van de gebroken en verworpen zielen der aarde. Voor troost en warmte in de donkerste kamers van uw heelal. Aan de boezem, in het hart, aan de haard of heel ver weg.
Lara Chedraoui, Brendan Corbey, Maarten Huygens en Raf De Mey zijn Intergalactic Lovers. Ondanks een aanzienlijk aantal overeenstemmingen heeft dit gezelschap uiteenlopende smaken, leeftijden en roots van Libanon, Nederland tot Namen en Impe. De groepsleden streven doorgaans het goede na. De muziek komt eerder organisch tot stand door middel van humor, gitaren, drank en zang.

Intergalactic Lovers heeft net het Gentse pop- en rockconcours De Beloften gewonnen. De groep ging zowel met de eerste prijs als de publieksprijs aan de haal. Ze zijn ook geselecteerd voor de halve finale van het Oost-Vlaams Rockconcours.
Meer info: www.myspace.com/intergalacticlovers

Een Ferme Brok Pop en Rock (concert / jongeren)
Organisatie: De Werf i.s.m. Jeugddienst
zaterdag 17 oktober 2009, 19 uur
theaterzaal De Werf
gratis toegang

LAAT EEN REACTIE ACHTER