Veronique Puts presenteert: Op stap met Spits.

Veronique Puts, de echtgenote van Geert Hoste, presenteert haar nieuwe boek 'op stap met Spits' op het literair festival Zuiderzinnen met een tekenworkshop voor kinderen in de Steinerschool in Antwerpen. De workshop vindt plaats op zondag 20 september van 14.00 tot 15.00 uur. Eerder dit jaar werd Veronique Puts laureaat van de Kinder- en Jeugd-jury Vlaanderen. 'Op stap met Spits' is haar derde boek en het tweede over Spits de muis. Het wordt uitgegeven in België en Nederland bij Uitgeverij Vrijdag.

Spits de muis heeft een kleine gestalte maar een groot gevoel voor humor. 'Op stap met Spits' bestaat uit negen nieuwe korte voorleesverhaaltjes. Kleine tekeningen naast de tekst zorgen ervoor dat ook de allerkleinsten kunnen 'meelezen'. In dit prentenboek gaat Spits naar buiten. Naar de wolken kijken, genieten van de regen, bloemen plukken, leeuwen temmen en andere avonturen beleven. Tekst en illustraties zijn van Veronique Puts. Er is een gratis workshop voor kinderen vanaf 7 jaar die plaats vindt in de Steinerschool in de Volksstraat in Antwerpen op zondag 20 september van 14.00 tot 15.00 uur.

Veronique Puts (°1964) ) studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Breda. Naast haar werk als illustrator en columnist voor verschillende kranten en magazines, exposeert zij haar schilderijen, beelden en tekeningen in heel Europa. Ze ontwerpt alle theaterdecors en grafische vormgeving voor de Vlaamse cabaretier Geert Hoste. Twee jaar geleden maakte ze haar succesvol boekdebuut met Het Ei met de gouden Gans, dat dit jaar bekroond werd door de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen. Veronique woont in Antwerpen en houdt niet van muizenvallen. Link: www.veroniqueputs.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER