Politie zoekt aanrander met voorbindpenis.

De politie vraagt, op verzoek van de procureur des Konings te Antwerpen, om volgend opsporingsbericht te verspreiden. Afgelopen dinsdagnacht (25/08/09) werd een meisje van haar fiets werd getrokken in Schilde. Ze kan een belangrijke getuige zijn in de zoektocht naar een jongen die vermoedelijk al eerder meisjes heeft aangerand in Malle en Schilde.

Het was tijdens de nacht van dinsdag op woensdag dat 2 vriendinnen naar huis fietsten. Rond 3 uur reden ze langs de laterale weg van de Turnhoutsebaan in Schilde, richting Wijnegem. Ter hoogte van de Kluisdreef zagen ze een meisje op de grond liggen, een jongen stond over haar gebogen. Ze meenden het meisje te herkennen dat hen kort daarvoor was voorbijgereden in het centrum van Schilde. Eerst dachten ze dat het meisje was gevallen en werd recht geholpen door de jongen, maar nadien vertelde het slachtoffer dat ze van haar fiets was getrokken en dat de jongen haar probeerde aan te randen. De onderzoekers vragen nu aan het meisje om zich te melden en om een verklaring af te leggen bij de politie. Het gaat om een tenger meisje met lichtblond haar. Ze wordt 16 à 17 jaar oud geschat. Ze was afgelopen dinsdagnacht met de fiets en droeg een zwarte hoofdtelefoon.

Ook de dader wordt opgespoord. Het betreft een man, tussen 20 en 30 jaar met donkerblond of bruin haar. Hij is normaal gebouwd, ongeveer 1.70 m lang en heeft een scherpe neus. Tijdens de feiten draagt hij een griezelig masker of een bivakmuts, hij heeft eveneens een enorme voorbindpenis om. Hij is gewapend met een groot mes. Meent u de dader te herkennen, neem dan contact op met de speurders.

Alle tips zijn welkom via het gratis telefoonnummer 0800 91.119. Discretie wordt verzekerd. Emailen kan ook via opsporingen@politie.be
Dit opsporingsbericht staat op de website van de politie www.politie.be in de rubriek «te identificeren».

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here