Vlaamse en Nederlandse bloggers slaan handen in elkaar

Het heeft enige jaren op zich moeten laten wachten, maar vandaag is het zover gekomen dat Vlaamse en Nederlandse bloggers de handen ineen hebben geslagen en een ogenschijnlijk uiterst kwalitatieve weblog onder de naam Witheet.com hebben gelanceerd. Met een zeer vernieuwend ontwerp van de vermaarde topgraficus Dutchcelt (Egor Kloos) wil Witheet.com uiterst onderscheidend bewegen ten overstaande van alle huidige bestaande Nederlandstalige weblogs.

De redactie van Witheet.com is samengesteld uit een vast hecht team van ervaren bloggers, journalisten en mensen werkzaam in de entertainment branche. Het naar buiten tredend gezicht en tevens columnist van Witheet.com is een bekende Nederlander, direct afkomst uit de gelederen van Adam Curry. Adam Curry geldt wereldwijd als één der grondleggers van het fenomeen webloggen.

Reeds nu al gaat het hardnekkig gerucht dat een grote uitgeverij van Finse origine een behoorlijke vrijage heeft ingezet met Witheet.com. Als dit gerucht maar een beetje waar is heeft weblogminnend Vlaanderen er een topproduct bij gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here