Playboy zoekt Playmates in Vlaanderen en Nederland

Playmates zijn een fenomeen. Playboy is op zoek naar nieuwe Playmates uit Nederland en Vlaanderen. Vlotte, representatieve, leuke en beeldschone vrouwen, die het een eer vinden te schitteren in een stijlvolle, smaakvolle, onvergetelijke naaktserie. Dus geen professionele modellen maar frisse, leuke, slimme, normale meiden, die voor de camera's van Playboy's topfotografen veranderden in godinnen, in wandelende odes aan de schoonheid van het vrouwelijk lichaam.

Pamela Anderson, Jenny McCarthy, Anna Nicole Smith, Carmen Electra: zomaar vier voorbeelden van Bijzonder Succesvolle Vrouwen die hun carrière zijn begonnen op de wereldbefaamde 'centerfold' (uitklapposter) van de Amerikaanse Playboy waar de vrijgevochten, levenslustige en beeldschone vrouwen in al hun naakte glorie de seksuele moraal van het preutse Amerika op z'n kop zetten.

Sinds afgelopen jaar hanteert Playboy Nederland een selectief beleid rondom de Playmates. Zij vertegenwoordigen het blad op feesten, openingen en andere activiteiten. Een aantal van de Nederlandse Playmates van het afgelopen jaar maakten na hun reportage een flinke sprong in hun carrière. Dorien Rose en Klarissa Patijn waren in vele bladen en reportages als model te bewonderen, diverse Playmates verschenen op de diverse feesten. Inschrijven is mogelijk op oproep@playboy.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER