Popallure! wordt een stevige mix van rock en pop

Jena, bROCKoli en het gemeentebestuur organiseren samen Popallure! Dit festival wordt een stevige mix van rock en pop, waar je volledig uit de bol kan gaan. Op de affiche staan ondermeer: DAAN, LEKI, SATELLITE CITY, SKEEMZ, A BRAND, HOMBRE en DIRK STOOPS. Niemand minder dan DAAN zal de pannen van het dak spelen op Popallure! DAAN scoorde hoge ogen met de cd "Victory" en zijn single "Addicted" doet het heel goed in alle hitlijsten. Live brengen zijn nummers het publiek steeds in een soort trance.

LEKI's knappe debuutplaat werd overal goed onthaald en de nummers "Crazy" en "Breakin Out" werden 2 dikke hits, daarbovenop ontving ze 2 TMF awards voor "beste r 'n b/hiphop" en "meest belovende artiest". Live wordt ze bijgestaan door DJ Dors en enkele dansers zodat de nodige tropische temperaturen bereikt worden. In maart-april komt haar nieuwe cd uit en Popallure! heeft dus de première.

SATTELITE CITY brak dit jaar definitief door met hun rootsy pop-rock. Deze zomer stonden ze zelfs op 2 in de Afrekening met het fantastische "Friend" uit hun nieuwe cd "Map & Guide". Dat er nog meer moois op het album stond, ontging ook de makers van de VTM-serie "Rupel" niet: "Break and burn" werd gekozen als titelsong. Ook het nummer "Evangeline" werd opgepikt door actrice/regisseuse Hilde Van Mieghem voor haar langspeelfilm "De Kus".

Andere blikvangers zijn Skeemz, A Brand, Hombre en Dirk Stoops. Skeemz stelt hun eerste full-cd voor op Popallure!

Tickets in voorverkoop:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here