...

Valentijns Run en Bike in Geraardsbergen

fietsen pixabayValentijns Run en Bike in Geraardsbergen

Voor de 4de maal een uitdaging voor fietsende en lopende duo’s

De Valentijns Run&Bike in Geraardsbergen is reeds aan zijn 4de editie toe. Het Gwielek Cycling and Running Team dat zowel in het lopen als fietsen erg actief is, vindt hiermee een event dat perfect de activiteit van de club in the picture zet.

Run&Bike is een familiesport waarbij heel veel combinaties mogelijk zijn. Ouder – kind, collega’s, koppels, ploegmaten, … We bieden een sportieve uitdaging voor elk wat wils. Dit jaar pakken we trouwens voor het eerst uit met een 100% nieuw parcours vanuit een nieuwe start locatie sportcentrum Velina. Met het nieuwe parcours willen we een zeer breed publiek tevreden trachten te stellen. De eerste lus (korte afstand) bestaat vooral uit glooiende veldwegen waar het in de verste verte zoeken is naar huizen, even weg van de bewoonde wereld lijkt het wel. De atleten voor de lange afstand doen nog een tweede lus die technisch iets uitdagender is door de single tracks met als uitsmijter een modderige schuine wand waar het technisch vernuft van de fietser op de proef zal worden gesteld.

Een leuk parcours aanbieden is voor ons één van de prioriteiten maar we verliezen het totaal plaatje niet uit het oog. Met heel wat info en promo in de aanloop, een briefing zodat de deelnemers goed geïnformeerd aan de start komen, heel wat toezichters op het parcours voor een veilig verloop, een eigen bar met warme dranken aan de aankomst, finishers foto, podium ceremonie voor meer dan 10 categorieën en zelfs een kinderopvang voor kinderen van 6 tot 12 jaar langs het parcours zodat ze voor hun ouders kunnen supporteren onder begeleiding. Én elke deelnemer kan een leuk aandenken kiezen om mee te nemen naar huis!

Iedereen is welkom op zondag 11 februari rond het sportcentrum Velina te Geraardsbergen, startschot om 11 uur.

Meer info op www.coachwim.be