Laura Lynn komt goed op dreef in de muziekwereld

Het blijft ook deze week weer Laura Lynn berichten regenen. De 28-jarige nieuwbakken Vlaamse zangeres uit Avelgem is nog maar net bekomen van haar Ultratop-debuut. Laura Lynn komt deze week nieuw binnen op # 37 met haar debuutsingle Je hebt me 1000 maal belogen of er staat al een nieuwe surprise te wachten. Op dinsdag 12 april 2005 is Laura Lynn één van de muzikale gasten (samen met Brahim) in de opname van de Kids Top 20 in Oud-Turnhout. Laura Lynn maakt meteen in de Kids Top 20 haar TV-debuut.

Sinds ik deze week nieuw in de Ultratop 50 sta en op # 4 in de Vlaamse Top 10 gaat het allemaal bijzonder snel voor mij. Mensen spreken me aan en feliciteren mij met die eerste single "Je hebt me 1000 maal belogen". Ik ben blij dat ik nu ook op televisie m'n opwachting kan maken en een programma als de Kids Top 20 is bijzonder leuk om doen, ik kijk er echt naar uit", aldus Laura Lynn.

De uitzending van de Kids Top 20 met Laura Lynn is zondag 17april 2005 om 9 hr 55 op VTM. Stemmen kan via http//www.kidstop20.be . Benieuwd wat ze volgende week zaterdag in de hitlijsten zal doen met haar single

Meer informatie over Laura Lynn kan je vinden op http://www.lauralynn.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here