...

Cultuurstart 17-18 in Geraardsbergen

willy sommersCultuurstart 17-18 in Geraardsbergen!

Tijdens het weekend van 22, 23 en 24 september gooit CC De Abdij de deuren van haar schouwburg opnieuw wagenwijd open om 3 dagen op rij zowel op als naast het podium topmensen te ontvangen!

Willy Sommers trapt het seizoen af op vrijdag 22 september, terwijl een grande dame in het vak, Janine Bischops van zich laat horen op zaterdag 23 september in ‘Het Laatste Woord’. Zondag lijkt dan weer uiterst geschikte dag om het jong geweld te bedienen. Op 24 september is er de poppenkast van Plaisance: hoewel de poppenkast al bestaat sinds de middeleeuwen, is het opnieuw hotter dan hot!

Herwig Deweerdt, bezieler van jongerentheater Stekelbees snort voor de gelegenheid enkele oude verhalen op. Al durven die verhalen al eens anders te verlopen dan de oude sprookjesboeken ons vertellen….

Een goedgevuld weekend dat meteen de toon zet voor een kersvers seizoen waarin zoveel moois te ontdekken zal vallen. Tickets zijn te reserveren bij CC De Abdij, op het nummer 054 43 72 61, via mail : ccdeabdij@geraardsbergen.be of via de website : www.de-abdij.be