...

Vermissing van Sam HOUTHUYS 24/06/17 in Merelbeke

Vermissing van Sam HOUTHUYS 24/06/17 in Merelbeke - opsporingVermissing van Sam HOUTHUYS (19) op 24/06/17 in Merelbeke

De politie vraagt, op verzoek van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, en in samenwerking met Child Focus om volgend opsporingsbericht te verspreiden

Politie en parket vragen om uit te kijken naar de 19-jarige Sam HOUTHUYS uit Merelbeke. Hij verliet tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag 23 op 24 juni 2017, het ouderlijk huis aan de Hoorndriesstraat. Hij vertrok er die ochtend rond half 3 met een donkergrijze RENAULT Mégane met nummerplaat 1-JNK-488. Sindsdien werd van Sam niets meer vernomen.

Sam HOUTHUYS is 1m92 lang en mager. Hij heeft kort lichtbruin haar, iets langer vooraan, en blauwgrijze ogen. Hij kan nonchalant overkomen.
Hij droeg een lichtbeige korte jas in geribbeld fluweel, een lichtbeige flanellen geruit hem en een lichtgrijs T-shirt, een lichtblauwe jeansbroek en zwarte broeksriem en donkergrijze sneakers.

Hebt u Sam of de RENAULT Mégane nog gezien, of weet u waar Sam is, dan vragen de speurders om contact op te nemen met de politie. Tips zijn welkom via het gratis telefoonnummer 0800 30300 en het nummer van Child Focus 116 000. Tips versturen per mail kan ook via opsporingen@police.belgium.eu

@politie_zoekt
Volg de opsporingsberichten in realtime via Twitter en help mee vermiste personen terug te vinden.