Autopsiefoto's Terri Schiavo op het internet

Wetsdokters in Pinellas County, in de Amerikaanse staat Florida, hebben een autopsie uitgevoerd op de donderdag overleden comapatiënte Terri Schiavo. Daarna werd het lichaam teruggegeven aan echtgenoot Michael Schiavo. De lijkschouwing kwam er op vraag van de echtgenoot, en met toestemming van de ouders, om na te gaan of de vrouw zich wel degelijk in een vegetatieve coma bevond, zoals vastgesteld door medische experts voor het gerecht.

Michael Schiavo kondigde zaterdag aan dat het lichaam van zijn echtgenote wordt gecremeerd en haar as overgebracht naar een begraafplaats in Pennsylvania, in het oosten van de VS.

Terri Schiavo is nog maar pas overleden of er zijn al sites die al valse Autopsiefoto's van Terride op het internet gooien. Meestal zijn het volledige bewerkte foto's die echt niet door de beugel kunnen. Deze site http://www.commitcrime.com* presenteert de foto's van van een zeker Lisa McPherson die gestorven is in 1995 als zijnde de Autopsiefoto's Terri Schiavo. Het zoveelste bewijs dat grenzen van respect steeds meer vervagen.

Dat Terri Schiavo zal gebruikt en misbruikt worden blijkt nu reeds. Volgens dit artikel zouden de ouders van plan zijn de om de lijst van supporters te verkopen aan een direct-mail bedrijf…
http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/kgtv/20050329/lo_wkmg/2648050

Is er vandaag nog iets menselijke in de mens?

LAAT EEN REACTIE ACHTER