...

Belgische app scant autoreclame en berekent autolening

autoPrimeur – Nieuwe Belgische app scant autoreclame en berekent autolening on-the-go

Met het Autosalon in aantocht, start voor veel Belgen de zoektocht naar een nieuwe wagen. Dikwijls hoort daar ook een autokrediet bij om de aankoop te financieren. De nieuwe Belgische app ‘Get This Car’ van Record Bank helpt vanaf nu om de zoektocht te vergemakkelijken. Met deze nieuwe applicatie scan je autoreclames (tv/radio/print), zoek je zelf je droomwagen op en ontvang je enkele seconden later een simulatie voor een autolening. Eenvoudig, snel en transparant! Record Bank speelt zo in op de on-the-go en 24/24u trend en werpt zich op als vernieuwer in de markt van de autofinancieringen.

Online innovatie en lokale verankering hand in hand

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. 33% van het internetverkeer van de Belgen verloopt mobiel. Een verdubbeling ten aanzien van het voorbije jaar. 12,4% surft hierboven op via tablets. Record Bank speelt handig in op die evolutie met ‘Get This Car’ en biedt een app waarmee gebruikers zelf hun krediet kunnen simuleren. Christa Decaestecker, Chief Commercial Officer bij Record Bank licht die innovatie verder toe: “Record Bank staat bekend om zijn samenwerking met lokale bankagenten en kredietmakelaars. Zij vormen voor ons meer dan ooit de basis voor een vertrouwensrelatie op lange termijn met onze klanten. Maar de behoeften van die klanten evolueren natuurlijk ook en daar spelen we met de ‘Get This Car’ app resoluut op in. We zijn trots dat we hen die primeur kunnen aanbieden. Het was immers nog nooit zo eenvoudig om een simulatie te maken voor je autofinanciering. Als één van de grootste spelers op de markt van het consumentenkrediet is het een bewuste keuze om net hier vernieuwend uit de hoek te komen.”

‘Get This Car’: eerste on-the-go applicatie voor kredietsimulatie
Hoe werkt de app? Je scant een autoreclame (print/tv/radio) en krijgt na enkele seconden te zien hoeveel een autolening voor die auto kost bij Record Bank. De app is eenvoudig en gratis. En bespaart tijd voor de gebruiker. De simulatie kan ook manueel ingegeven worden op basis van het wagenmerk en type waarbij looptijd en aankoopprijs aan te passen zijn. Via WhatsApp of e-mail verstuur je de kredietsimulatie die volkomen vrijblijvend is. Voor verder advies, neem je via de kantorenzoeker contact op met de dichtstbijzijnde agent of kredietmakelaar.

‘Get This Car’ is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store voor iOS en in Google Play voor Android voor zowel tablets als smartphones.