...

Duizenden toeschouwers in Oostende voor VTM

vtm oostende
Onder een stralende zon is op woensdag 12 augustus 2015 de aftrap gegeven van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op. Zo’n 12.000 toeschouwers zakten af naar het Klein Strand in Oostende om zich te laten verrassen door bijzondere muziekcovers van de Liefde voor Muziek-artiesten en hun collega’s, en nieuwe Tegen de Sterren Op-persiflages. Wie er niet live kon bij zijn of wie nog een keer wil genieten van de spetterende muziekshow, kan op vrijdag 14 augustus om 21.15 op VTM afstemmen voor de eerste uitzending van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op.
vtm oostende 2
De echte Kate Ryan met haar lookalike ‘Ella Ella’ Leyers, Sergio Quisquater die buiten de lijntjes kleurt met een opmerkelijke cover van Major Lazor, de reünie van de vier Get Ready!-boys (of hun dubbelgangers), Stan Van Samang met zijn knalhit Een Ster, De Romeo’s die zich wagen aan Happy van Pharell Williams… in Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op kan het allemaal. In de eerste aflevering op vrijdag 14 augustus 2015 geeft ook Laura Omloop haar eigen invulling aan het nummer Smoorverliefd van Doe Maar en smijten Bandits ft Salah zich in een stevige versie van Don’t Worry van Madcon. Slongs Dievanongs en Kate Ryan brengen nog een keer hun grootste Liefde voor Muziek-hits.
vtm oostende 3
Liefde voor Sterren tegen de Muziek op Liefde voor Sterren tegen de Muziek op
Liefde voor Sterren tegen de Muziek op Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

DEZE ARTIESTEN STAAN KOMENDE DINSDAG OP HET PODIUM IN OOSTENDE

Ook op dinsdag 18 augustus 2015 belooft het één groot feest te worden op het Klein Strand in Oostende. Voor de tweede opname van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op tekenen opnieuw enkele bekende namen present. Gers Pardoel, Bart Kaëll, Guy Swinnen, Christoff, Lea Rue, Slongs Dievanongs en de enige échte Natalia steken een bekende hit in een nieuw jasje. Natuurlijk zijn ook de acteurs van Tegen de Sterren Op er opnieuw bij. Presentatoren Christoff en ‘Natalia’ Meskens nodigen alvast iedereen uit om op dinsdag 18 augustus 2015 vanaf 20.30 naar het Klein Strand af te zakken voor de tweede opname van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op.

Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

De volledige uitzendingen van Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Liefde voor Sterren tegen de Muziek Op
Uitzending aflevering 1 op vrijdag 14 augustus 2015 om 21.15 bij VTM
vtm.be
facebookVTM
Twitter#liefdevoorsterren