Weblogs protesteren tegen Jennifer Lopez … bonthoer

Jennifer Lopez bonthoer en andere mooie woordjes schrijven verschillende weblogs en dit uit protest tegen de zangeres met de bontste kont uit de muziekwereld. Ze zijn het beu dat Jennifer Lopez bont promoot. Meisjemeisje.nl schrijft "Al sinds het begin van haar carriere erger ik me dood aan het bontgedrag van dame Lopez. Elk dier heeft ze werkelijk waar al eens gedragen. Van gevilde chinchilla's tot levend gevilde bunnies. En haar nieuwe modecollectie zit ook volgestampt met bont. Uitermate triest."

De andere weblog, Appelblauwzeegroen doet er nog een schepje bovenop en beweert "Als haar muziek al niet zo vreselijk shitty was zou ik iedereen aanmoedigen om Jeniffer Lopez' nieuwste cd te boycotten en gezellig te downloaden. Mevrouw Lopez draagt niets liever dan levend gevilde chinchilla's (100 per mantel)."

Op mijnkopthee.nl staat een link naar informatie over hoe dieren die voor bont gefokt worden aan hun eind komen, geïllustreerd door een gruwelijke video van wasberen die levend gevild worden. Niet kijken als je net geluncht hebt! http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm

Het gaat nog verder, uit protest linken Meisjemeisje , Appelblauwzeegroen , en Mijnkopthee naar een pagina waarop u het laatste album van La Lopez integraal kan downloaden. Wij vragen ons af hoelang het zal duren dat brein of onze ifpi in actie zal schieten.

http://www.appelblauwzeegroen.be/
http://www.mijnkopthee.nl/
http://www.Meisjemeisje.nl/
http://www.petatv.com
http://www.jlodown.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here