AZ Sint-Lucas wint award voor beste bedrijfsfilm

befijfsfilmAZ Sint-Lucas wint award voor beste bedrijfsfilm. Het ziekenhuis valt in de prijzen op Corporate Video Festival

Gent – Tijdens de award show die het Corporate Video Festival gisterenavond organiseerde in Kinepolis Brussel kwam AZ Sint-Lucas als winnaar uit de bus in de categorie Corporate Image Non-Profit.

Uit een recordaantal inzendingen van bedrijven uit heel België was het Legojaarverslag van AZ Sint-Lucas genomineerd in de categorie Corporate Image Non-Profit. Andere genomineerden waren Stad Antwerpen, Instituut voor Tropische Geneeskunde en European Women’s Lobby.

De award werd in ontvangst genomen door Iny Cleeren, communicatieverantwoordelijke van AZ Sint-Lucas en Dennis Beelen, de hobby-Legobouwer die het filmpje realiseerde. ‘Het is een cliché, maar we hadden echt niet verwacht te winnen. In tegenstelling tot de andere inzendingen is dit filmpje niet gemaakt door een productiehuis maar gewoon door ons tweetjes. Als jaarverslag waren we sowieso een buitenbeentje. We zijn blij verrast dat ons filmpje zo geapprecieerd wordt en dat we AZ Sint-Lucas op een creatieve manier in de kijker kunnen zetten .’

Het filmpje is hier te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=tjyWnek_6Zs. Ondertussen wordt volop gewerkt aan het jaarverslag 2014 dat opnieuw een filmpje zal worden.