1000 km van start voor Kom op tegen Kanker

kom op tegen kanker1000 km van start voor Kom op tegen Kanker – Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker. En dat vier dagen lang! Dat is de 1000 km van Kom op tegen Kanker.

Tijdens het hemelvaartweekend (14 t.e.m. 17 mei) staat de 1000 km van Kom op tegen Kanker op het programma. Met meer dan 600 teams zal de zesde editie meer dan 3000 fietsers en vele duizenden supporters op de been brengen. Elk van hen heeft zijn eigen reden om deel te nemen, geld in te zamelen, te supporteren… In een opmerkelijke fotocampagne worden er zes gezichten uitgelicht. Zij staan symbool voor de duizenden helden van de 1000 km en vormen het startpunt van de zoektocht naar de andere gezichten en verhalen tijdens de vierdaagse.

Lieve Blancquaert zorgde voor de portretten van de zes helden. Deze foto’s vormen het startpunt van de fotocampagne. Tijdens de vierdaagse zullen fototeams, waar ook Lieve Blancquaert deel van uit maakt, nog zoveel mogelijk andere gezichten en andere verhalen in beeld brengen.

Op zondagavond 17 mei zal het resultaat van de fotocampagne getoond worden op de Grote Markt in Mechelen tijdens het slotmoment van de 1000 km.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here