Het Witte Paard : VEGAS 2015

Blankenberge, 19 december 2014 – Peter Koelewijn, de legendarische Nederlandse zanger van de megahit ‘Kom van dat dak af’ is van de partij in de zomershow van Het Witte Paard 2015, getiteld Vegas. Andere hits die Peter in de jaren ’70 en ’80 naar de hoogste regionen van de hitlijsten bracht zijn ‘Angeline’, ‘Je wordt ouder papa’ en ‘Als ik God was’. Peter zal samen met de showband van Het Witte Paard zijn bekendste liedjes live brengen. De sexy Sandrine, die reeds twee keer het publiek verblufte met haar vocale kwaliteiten is, na een jaartje afwezigheid, weer op post in Blankenberge.

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, hilarische sketches, machtige dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Hij loopt van zaterdag 18 juli tot en met maandag 7 september 2015 in Blankenberge. De affiche wordt vervolledigd met twee internationale verrassingsacts. Glitter en glamour verzekerd !

Nele Goossens (Chris & Co, Dobus, solovoorstellingen …) maakt voor de zevende maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow. Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Zonen van Van As, Bakteurs …) zal als medegastheer zijn allround kunnen etaleren in de Vegas show. Het is zijn derde opeenvolgende deelname. Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps teater…), Martijn Claes en Oonagh Jacobs tekenen voor het tweede jaar op rij present voor de zomershow. De fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys (Thuis, Amika, Droge Voeding Kassa 4 …) mag natuurlijk niet ontbreken. Zij zal voor de zesde maal op rij mee het spektakel verzorgen.

De regie is zoals steeds in handen van Bruno Van Heystraeten. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Gwen Hamerlijnck tekent weer voor de choreografie van de show. Ben Van den Keybus is de producent en verantwoordelijk voor het concept van de show.
Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be
of contacteer je het Witte Paard op 050/41 11 00 of op info@witte-paard.be

affiche Witte Paard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here