Bobben is gratis in Haaltert op oudejaar

bobbenBobben is gratis in Haaltert op oudejaar

De inwoners van Haaltert kunnen op vertoon van hun identiteitskaart een gratis feestbiljet afhalen in het gemeentehuis. Met dit feestbiljet van De Lijn kunt u op oudejaar en op nieuwjaarsdag onbeperkt meerijden met tram en bus.

“Bobben is…een feestbus nemen op oudejaar” luidt de slogan van de eindejaarscampagne van De Lijn. De speciale feestbiljetten zijn geldig van 31/12 om 18 uur tot en met 1 januari om middernacht en kosten normaal 3 euro.

Het gemeentebestuur van Haaltert biedt deze biljetten echter gratis aan aan alle inwoners. Dit nieuwjaarsgeschenk kadert in de sensibiliseringsacties naar de inwoners omtrent mobiliteitsalternatieven, openbaar vervoer en veiligheid die de huidige beleidsploeg wil blijven opzetten en ondersteunen.
De biljetten kunnen afgehaald worden aan de balie van het gemeentehuis. Inwoners moeten enkel hun identiteitskaart voorleggen.

Haaltert en deelgemeenten worden bediend door feestbus F3 (Aalst station – Welle – Denderleeuw – Denderhoutem – Ninove) en feestbus F8 (Aalst station – Nieuwerkerken – Haaltert – Kerksken – Heldergem). De dienstregelingen, haltelijsten en een lijst van grote party’s in de regio vindt u ook terug op de website van De Lijn en in de speciale eindejaarsfolders in de folderrekken van de gemeentegebouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here