Voor een euro op vakantie

vakantieVoor een euro op vakantie. Een bezoek aan het Antwerpse Vakantiesalon loont zich: verschillende exposanten bieden beurspromoties aan en dagelijks worden tal van exclusieve vakanties geveild. Wie geluk heeft, kan voor 1 euro op vakantie vertrekken.

De organisatoren van het Vakantiesalon Vlaanderen zorgen ook voor de volgende editie weer voor tal van nieuwigheden. In samenwerking met de gespecialiseerde organisatie Hotelkamerveilingen.nl zullen elke dag vakanties voor het goede doel geveild worden.

De vakanties worden aangeboden door de exposanten en bestaan uit tal van toparrangementen zoals onder meer een verblijf op Bali of in de Ardennen, citytrips naar Berlijn of Barcelona, treintickets naar Parijs of Londen, vliegtuigtickets naar Corsica of vakanties in luxe bed & breakfasts, hotels en campings.

De veilingen worden tijdens de beurs dagelijks om 11u00, 14u00 en 16u00 op de stand van Hotelkamerveilingen.nl georganiseerd (Hal 4). Alle veilingen starten aan 1 euro en de ingezamelde sommen zijn ten voordele van Make-A-Wish Belgium Vlaanderen. Met een beetje geluk kun je voor 1 euro op vakantie maar de organisatoren hopen uiteraard op meer. Dank zij deze veilingen hopen de organisatoren immers de bijzondere wens van zeven Belgische kinderen met een levensbedreigende ziekte te kunnen vervullen.

Vakantieveilingen

De site van Hotelkamerveiling.nl bestaat sinds 2008 en werd opgericht door een Nederlandse hotelier die een originele manier vond om niet verkochte kamers via het internet aan te bieden. Vandaag telt de organisatie 28 medewerkers en worden kamers geveild van tientallen hotelketens en individuele hotels. Hotelkamerveiling beschikt over een eigen online reserveringssysteem. Door de lancering van de site hotelroomauction.com is het bedrijf ook internationaal actief geworden. (www.hotelkamerveiling.nl)

Make-A-Wish

Wie meedoet met de vakantieveilingen doet niet alleen een koopje maar steunt ook de initiatieven van Make-A-Wish Belgium Vlaanderen. De volledige opbrengst van de veilingen gaat immers naar de organisatie die in ons land al 25 jaar de wensen tracht te vervullen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De internationale Make-A-Wish Foundation is met meer dan 30.000 vrijwilligers de grootste wensvervullende organisatie in de wereld die al meer dan 300.000 kinderen gelukkig gemaakt heeft. In Vlaanderen zijn 120 vrijwilligers actief om fondsen te werven en te trachten de wensen van kinderen te vervullen. De opbrengst van de veilingen tijdens het Antwerpse Vakantiesalon moet volstaan om 7 zieke Belgische kinderen een onvergetelijk moment te laten beleven. (www.makeawish.be)

De 37ste editie van het Vakantiesalon Vlaanderen vindt van 22 tot 26 januari 2015 plaats in de hallen van Antwerp Expo in Antwerpen. Meer informatie over de beurs en de lijst met vakanties die geveild worden op www.vakantiesalon-vlaanderen.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here