Steven Mahieu brengt de Maniak in zich naar boven

steven mahieuSteven Mahieu brengt de Maniak in zich naar boven!

Twee seizoenen geleden al stond Steven in het Arjaantheater met zijn eerste volavondshow, ‘Mahieustueus’. Het duurde niet lang vooraleer de Westvlaamse komiek door de hele zaal op handen werd gedragen en hij de toeschouwers trakteerde op zijn visie op de wereld rondom zich. Maar nu is de tijd aangebroken om zijn 2de kindje op u los te laten, en wat voor één: Maniak! Op zaterdag 13 december kan je in het Arjaantheater deze worp komen bekijken, wie er de vorige keer al bij was, zal steevast overtuigd zijn van een strak vervolg op ‘Mahieustueus’, en de anderen… krijgen nu nogmaals de kans om deze comedian aan het werk te zien!

Steven neemt de gejaagdheid van de maatschappij en alle gevolgen vandien op de korrel, lacht met de stroefheid van instellingen maar legt evenzeer enkele pijnlijke wonden bloot. Stof genoeg om over uit te razen, stof genoeg tot nadenken, stof genoeg om er gewoon ook eens hartelijk om te lachen.

Lukas Lelie verzorgt het voorprogramma.

Voor tickets en info kan je terecht bij CC De Abdij, Abdijstraat 10 in Geraardsbergen, op het nummer0 54/ 43 72 61 of via mail: info@de-abdij.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here