Primeur: Win een KADOBON in Haaltert

haaltertEen KADOBON voor Haaltert

Komende zaterdag, op sinterklaasdag, wordt in Haaltert de KADOBON gelanceerd. Als u die dag gaat winkelen bij één van de deelnemende handelaars, dan maakt u veel kans om een KADOBON te winnen. Gisteren werd bij Slagerij Johan in de Hoogstraat de eerste herkenningssticker aangebracht door burgemeester Veerle Baeyens en schepen Laurent Volckaert.

Tot nu toe – hun aantal groeit met de dag – doen een twintigtal handelszaken in Groot-Haaltert mee met de gemeentelijke KADOBON. De volledige lijst is te raadplegen op de website van Haaltert, www.haaltert.be. Dit is een inItiatief van het gemeentebestuur om de lokale middenstand méér dan een hart onder de riem te steken in deze economisch moeilijke tijden. De KADOBON wil de inwoners van Haaltert er immers toe aanzetten om meer aan te kopen bij de kleinhandel van de eigen gemeente.

Op zaterdag 6 december krijgt u bij elke deelnemende handelaar in Groot-Haaltert een sinterklaasgeschenkje met daarin misschien een winnend ticket. Dat ticket kunt u nadien inruilen aan het loket van de vrijetijdsdienst in het gemeentehuis (en in een later stadium ook in de bibliotheek) voor een KADOBON van 5, 15 of 50 euro waarmee u in alle deelnemende winkels kunt gaan shoppen.

Na deze introductiedag zijn de KADOBONs op dezelfde plaatsen gewoon te koop, al of niet in een feestelijk geschenkhoesje. Ze blijven een jaar geldig.
U herkent de handelszaken die de KADOBON als betaalmiddel aanvaarden aan de deursticker met afbeelding van de bon. Slagerij Johan in de hoogstraat kreeg gisteren als eerste een sticker met ‘deelnemende handelaar’ op de deur geplakt. Burgemeester Veerle Baeyens en schepen van economie Laurent Volckaert kwamen die zelf aanbrengen. Slager Johan heeft alle vertrouwen in dit project:“Ik heb bij de voorstelling van de KADOBON geen moment getwijfeld en heb als eerste ingetekend. Met de feestdagen voor de deur ben ik er zeker van dat dit een succes wordt”.

“Met de elektronische KADOBON in deze vorm hebben we bovendien een primeur voor Oost-Vlaanderen beet”, aldus een trotse schepen Volckaert. Het ontwaardingssysteem van firma Gift2give is daadwerkelijk uniek en zeer gebruiksvriendelijk. De KADOBON kan bij de betaling direct online door de winkelier ontwaard worden, zonder poespas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here