Miss Belgian Beauty spoorloos in de Deckers & Ornelis Ochtendshow

Miss Belgian Beauty 2008 Nele Somers slaagde er vanmorgen in om Showbizz Bart los te rijden op de fiets. Ze deed dat in de Deckers & Ornelis Bicycle Race, een fietswedstrijd waarbij een Bekende Vlaming gedurende anderhalf uur zoveel mogelijk meters probeert af te leggen met de fiets. Zoals bij elke professionele wielerwedstrijd werd Nele gevolgd door een volgwagen met daarin een sportcommentator. Dat was voor de gelegenheid Showbizz Bart, de showbizzreporter van Deckers & Ornelis.

Nele vloog er meteen in en was Showbizz Bart letterlijk te snel af. Showbizz Bart speelde haar door de ochtendfiles kwijt in de kleine straatjes van Vilvoorde. Nele werd op de valreep teruggevonden met de hulp van de luisteraars. Deckers & Ornelis hadden hen opgeroepen om uit te kijken naar Nele op de fiets. Eén minuut voor het einde werd Nele teruggevonden in Grimbergen.

Nele fietste 23 962 meter bij elkaar, wat niet slecht is voor een niet-getrainde fietser. Ze deed het net iets minder goed dan ex-wielrenner Eddy Planckaert. Hij beet gisteren de spits af en reed 34 360 meter gedurende anderhalf uur. De komende 3 dagen zijn de zenuwen gespannen. Nog 3 BV's rijden met de fiets tijdens Deckers & Ornelis Showtime. Om te vermijden dat Showbizz Bart de fietsers opnieuw kwijtspeelt, volgt hij de kandidaten vanaf morgen op de motorfiets.

Morgen zal blijken of Nele Somers de best fietsende vrouw is, want dan is het aan Evi Hanssen. Donderdag en vrijdag wordt het pas echt spannend, want dan rijden 2 gedreven wieleramateurs. Donderdag is het aan Piet Huysentruyt, vrijdag aan weerman Frank Duboccage.

[img]www.belg.be/ws/i_nieuws/missbb.jpg[/img]

LAAT EEN REACTIE ACHTER