Kruispunt Vijfhuizen in Erpe-Mere open voor verkeer

werkenKruispunt Vijfhuizen in Erpe-Mere open voor verkeer

Het einde van de werken aan het kruispunt Vijfhuizen in Erpe-Mere is in zicht. Op maandag 1 december 2014, voor de ochtendspits, gaat het kruispunt Oude Heerbaan/Dorpstraat/Oudenaardsesteenweg (N46) opnieuw open voor het verkeer.

*Het einde van de werken aan het kruispunt Vijfhuizen in Erpe-Mere is in zicht. Op maandag 1 december 2014, voor de ochtendspits, gaat het kruispunt Oude Heerbaan/Dorpstraat/Oudenaardsesteenweg (N46) opnieuw open voor het verkeer. Ook de Leedsesteenweg (N442) is maandag terug open. Hiermee is de fase van de werken met hinder voor het verkeer afgerond. In de komende weken blijft de aannemer wel nog aan het werk om de werfzone volledig af te werken.

Hierdoor kan er heel lokaal nog wat hinder zijn. Het Agentschap Wegen en Verkeer wil de weggebruikers en de omwonenden bedanken voor hun begrip tijdens deze werken.*

*Vlot en veilig verkeer tussen Erpe-Mere en Aalst*

Het kruispunt Vijfhuizen was één van de 800 gevaarlijke punten in Vlaanderen. Door veilige en comfortabele fiets- en voetpaden aan te leggen en de onveilige haakse aansluiting van de Dorpstraat op de Oudenaardsesteenweg weg te werken, is dit punt een pak veiliger geworden.
Maar ook aan de doorstroming van de bussen en de auto’s is gedacht. De nieuwe busbaan en de bypass op het kruispunt Vijfhuizen zorgen voor vlotter
auto- en busverkeer. Tijdens de werken is ook een gescheiden rioleringsstelsel aangelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here