Aalst – Een warme kerst voor iedereen

kerst aalstEen warme kerst voor iedereen!

Binnen een kleine maand is het weer zover, de feestdagen staan voor de deur! Voor velen een periode waarin men de warmte en de gezelligheid van familie en vrienden opzoekt. Toch heeft niet iedereen dat geluk…

Daarom organiseert het team Kerst in de Stad opnieuw een kerstfeest voor de “vierde wereld” in Aalst.

Met dit feest willen we deze mensen, die het vaak moeilijk hebben om elke dag de eindjes aan elkaar te knopen, toch ten volle laten genieten van een lekkere warme maaltijd en een gezellig samenzijn tijdens de kerstperiode.

Met veel enthousiasme is het kernteam reeds gestart met de organisatie van het kerstfeest, dat dit jaar dat plaatsvindt op 25 december 2014 in IBSO De Horizon van 12 tot 18 uur (Molendreef 57 te Aalst).

“Omdat we de mensen dit jaar toch dàt tikkeltje meer willen bieden, zorgen we deze keer voor een uitgebreide warme maaltijd: aperitief, soep, voorgerecht en hoofdgerecht. Bij een warm kopje koffie en een lekker stukje taart kunnen de mensen achteraf nog genieten van verschillende optredens. De kindjes kunnen zich een mooie snoet laten schminken aan de schminkstand en zich nadien met veel enthousiasme op het springkasteel storten.”

Het team “Kerst in de Stad” krijgt de steun van het voltallig stadsbestuur en het OCMW bij de organisatie van dit familiefeest. Ook een aantal Aalsterse service clubs en diverse Aalsterse bedrijven dragen, dmv sponsoring, hun steentje bij.

En laat ons ook onze talrijke vrijwilligers niet vergeten, zij zich tijdens deze dagen belangeloos en met veel plezier in om dit kerstfeest te doen slagen onder het motto: “Eén verenigd Aalst achter één gezellig kerstfeest”. Mensen die Kerstdag dus niet alleen willen doorbrengen kunnen zich inschrijven bij Ellen Elaut in het Sociaal Huis (Gasthuisstraat 40 te Aalst) op volgende dagen: dinsdag en donderdagvoormiddag van 10 tot 11u30 en woensdagnamiddag van 16u30 tot 18u30

Bij inschrijving wordt aan de deelnemers een waarborg gevraagd van 5€ voor de eerste deelnemer, per bijkomende inschrijving wordt 2,5€ gevraagd. Kinderen jonger dan 12 jaar hoeven niet te betalen.

Deze waarborg wordt op de dag van het kerstfeest integraal terugbetaald.

Meer info is te verkrijgen bij Ellen Elaut op het nummer 053/76.50.01

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here