Geraardsbergen halveert parkeerplaatsen in Neerstraat

neerstraatGeraardsbergen halveert parkeerplaatsen in Neerstraat. Peter B. die reeds twintig jaar in de Neerstraat te Idegem woont ziet op een paar dagen tijd de parkeerplaatsen voor zijn deur halveren. Hij schrijft een brief aan het Geraardsbergs stadsbestuur om zijn ongenoegen te uiten over het halveren van de parkeerplaatsen in zijn straat.

Bericht aan het Geraardsbergs stadsbestuur
Mochten jullie bemerken dat de bewoners van eenzelfde straat nogal vredelievend met elkaar omgaan, zelfs elkaar spontaan een goeiedag wensen .
Hierbij de manier om dit probleem kordaat en krachtig aan te pakken:
1.Men neme de straat in kwestie ( lees Neerstraat te Idegem)
2.Stuur iemand op pad om het aantal geparkeerde wagen op te lijsten. bij voorkeur s ’avonds, om een maximaal aantal wagens te noteren.
3.Overleg vooral niet met de bewoners !!! Die hebben immers reeds in stil overleg, ieder eens plaatsje in de straat, zodat iedereen zijn wagen na een fijne werkdag, moeiteloos en veilig voor zijn eigen deur kan parkeren.
4.We nemen het aantal genoteerde wagens, zijnde een 40-tal, en creëren de HELFT aan reglementaire parkeervakken. ” Parkeren in woonstraten ten behoeve van de bewoners” uit de rubriek Parkeren (www.geraardsbergen.be ) is blijkbaar niet van toepassing voor deelgemeenten.
5.Laat dit alles goedkeuren door iemand die nog nooit de straat in kwestie heeft bezocht, laat staan met iemand gesproken ( zie punt 3)
6.Voorzie GEEN alternatieve parkeerplaatsen!
Nog diezelfde avond, na het aanbrengen van de parkeervakken is het vastgestelde probleem reeds van de baan! Zo eenvoudig kan het leven zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here