Vandaag is het Frans Bauer dag

frans bauwerOp het internet en binnen de social media is het filmpje waarin Frans Bauer een tv presentator wegduwt een absoluut succes. Het gaat om een trailer filmpje van de Vlaamse populaire muziekzender MENT die nu zaterdag 15 november een Frans Bauer dag organiseren. “Ik moet zeggen dat we in de studio heel wat afgelachen hebben. Toen we de trailer aan het maken waren kreeg ik plots een leuke inval om – geheel vriendschappelijk overigens – presentator Filip D’Haeze even een stevige duw te geven en zo wat plaats te laten maken”, zegt Frans Bauer met een big smile.

Hier kan je trouwens het hilarische filmpje van Frans Bauer, naar aanleiding van de ‘Frans Bauer Dag’ bij MENT van vandaag bekijken: Clip

Vorige week was Frans Bauer vier dagen te gast in Vlaanderen en kwam hij intens promotie maken voor z’n nieuwe cd ‘Lieve schat’ die deze week een stevige duw krijgt naar boven in de Ultratop Album 50. “Het doet mij een groot plezier dat de nieuwe cd ‘Lieve schat’ zo goed onthaald wordt in Vlaanderen. Het album stijgt deze week 31 plaatsen en gaat van 36 naar 5 in de lijst. Ik ben daar super tevreden mee, net zoals de vele positieve reacties die ik krijg van mijn fans en publiek in Vlaanderen en Nederland. Die zijn vooral blij dat ik met ‘Lieve schat’ weer een echte Frans Bauer cd heb gemaakt, wat vooraf ook het opzet was”, zegt Bauer enthousiast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here