Haaltert – Cafetaria sporthal zoekt nieuwe uitbater

sporthal denderhoutemHaaltert – Cafetaria sporthal in Denderhoutem zoekt nieuwe uitbater. Bent u de volgende uitbater voor de cafetaria van de sporthal in Denderhoutem? De concessie is nu open. Lees hieronder hoe u zich kandidaat stelt.

Het gemeentebestuur van Haaltert wenst de cafetaria van de gemeentelijke sporthal, Pastorijweg 23 in 9450 Denderhoutem, in concessie te geven vanaf 1 januari 2015, voor negen kalenderjaren.

Alle bepalingen en voorwaarden voor de concessie zijn vervat in het lastenboek, goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 29 september 2014.

U kunt het lastenboek downloaden op www.haaltert.be.

Wie geïnteresseerd is, dient zijn kandidatuur aangetekend in te dienen, via het (in het lastenboek) voorziene offerteformulier, onder dubbele en gesloten omslag aan het College van Burgemeester en Schepenen van Haaltert – Dienst financiën, Hoogstraat 41, 9450 Haaltert.

De inschrijvingen moeten ons ten laatste bereiken op woensdag 19 november 2014 om 10 uur

Voor alle info over de concessievoorwaarden: Serge Van den Bossche, Dienst Financiën, Hoogstraat 41, 9450 Haaltert – tel: 053 85 86 24 of e-mail: financien@haaltert.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here