Dansliga sportfederatie organiseert haar dansdag

dansligaDansliga’s dansdag, het dansevenement van het jaar

Op dinsdag 11 november 2014 organiseert Dansliga sportfederatie vzw voor de 12e keer haar dansdag: een dag vol workshops in verschillende dansstijlen, afgesloten door een heuse dansshow. Dit jaar staat de Dansdag in het teken van Standard, Latin, Social en Line Dance en gaat de dag door in het universitair sportcentrum Gent.

Elk jaar organiseert Dansliga haar dansdag, een dag die – zoals de naam het al doet vermoeden – volledig in het teken staat van dansen. Iedereen die wil, kan die dag workshops volgen in allerlei dansstijlen en de dag wordt steeds afgesloten door een prachtige dansshow. Door het grote succes van de dansdag, splitst Dansliga sinds enkele jaren de dansstijlen op: het ene jaar staat de dansdag in het teken van actuele dans (jazzdance, hiphop, breakdance, ballet, disco,…) en het andere jaar in teken van standaarddans, latin, social dance en lijndans.

Dit jaar is de dansdag toe aan haar 12e editie en die is gericht op standaarddans, latin, social dance en lijndans. Dat wil zeggen dat de deelnemers – jong of oud, beginner of ervaren danser – zullen kunnen genieten van workshops in, onder meer, disco swing, quickstep, salsa, rumba, country line dance, Engelse wals, tango en lindy hop. Die workshops worden gegeven door specialisten in hun vak: gediplomeerde dansleraars met jarenlange ervaring.

Na de inspanning volgt voor de deelnemers de ontspanning: tijdens de afsluitende dansshow kunnen ze genieten van optredens van, onder meer, de Dansligakampioenen in disco, street en modern, breakdanceformatie Local Legendz, lindy hoppers Apollo Swing, de Belgische Twirlingfederatie,… en nog veel meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here