P-magazine organiseert Dag van het Decollete

borstOp 7 november organiseert P-magazine de tweede Dag van het Decolleté

Na het overdonderende succes van de eerste editie organiseert het mannenblad P-magazine opnieuw een Dag van het Decolleté. Alle vrouwen worden op vrijdag 7 november 2014 uitgenodigd om met hun mooiste decolleté naar het werk, de bakker of de supermarkt te trekken.

Aan de actie is ook een wedstrijd verbonden. Wie de redactie van P-magazine een foto van haar decolleté bezorgt, maakt kans op een jaar gratis lingerie. P-magazine lanceert de actie met een promofilmpje waarin naast babes als Joke van de Velde en Lesley-Ann Poppe ook Melissa Janssens, P-journaliste en ex van Herman Brusselmans, haar boezem van haar mooiste kant laat zien.

Hoofdredacteur Jeroen Denaeghel: “Nu we van de regering allemaal langer en harder moeten werken, is wat speelse afleiding meer dan welkom. Waarom zouden vrouwen hun mannelijke collega’s eens geen plezier doen door in decolleté naar het werk te trekken? Het is ook een interessant sociologisch experiment. Vrouwen zien hun erotisch kapitaal toenemen en leren in welke mate dit de interprofessionele relaties op de werkvloer beïnvloedt. Bovendien kan je er nog een mooie prijs mee winnen.”

Uit alle ingezonden decolletés kiest de P-lezer zijn favoriet. De winnares krijgt een jaar lang gratis lingerie van After Eden, de runner-up een halfjaar.

Meedoen kan door een foto te posten op Twitter of Instagram (#pdecollete) of te mailen naar win@p-magazine.be.

De nieuwe editie van P-magazine staat vrijdag volledig in het teken van het decolleté. Vrouwelijke BV’s en seksuologen praten over ‘het erotisch kapitaal’, plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs filosofeert over de evolutionaire functie van borsten en er is aandacht voor de beroemdste decolletés van de eeuw.

pm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here